لیزر موهای زائد یکی از روش های رایج برای خلاص شدن از موهای بدن است. از گذشته تاکنون، انسانها از روشهای مختلفی برای حذف موهای زائد استفاده کردهاند که هر کدام سختیها و مشکلات خود را به همراه داشته است. ویژگیهای مشترک همه آنها این بود که پس از مدتی موها رشد میکردند و حتی تعداد آنها نیز بیشتر میشد!
در دهه اخیر، از ابزارهای متفاوتی برای حذف موهای زائد استفاده میشود که از میان آنها میتوان به ژیلت، اپیلاسیون، وکس، اپیلیدی، بند و…. اشاره کرد. البته استفاده از این روشها هنوز هم رایج هستند. سریع رشد کردن مو، دردناک بودن برخی روشها و همچنین امکان بریدن پوست از جمله مشکلاتی است که در حین اصلاح موهای زائد با این روشها به وجود میآید. این عوارض منجر شد که افراد به لیزر روی آورند.
میتوان ادعا کرد که این روش درمانی برای حذف موهای زائد بدن تا همین حالا به عنوان اصلیترین و موثرترین روش شناخته شده است. با این حال بسیاری از افراد در زمان انتخاب آن دچار تردید هستند و سوالات بسیاری دارند.
برای مثال ممکن است بپرسند که آیا رنگ پوستشان در نتیجه درمان تاثیرگذار است؟ آیا استفاده از این روش درمانی در نواحی حساس و خاص مثل زیر بغل یا ناحیه تناسلی خطرناک است؟ برای رسیدن به نتیجه چندین جلسه باید سپری شد؟ این سوالات و سوالات پرتکرار دیگر اگر به طور علمی پاسخ داده شود میتواند این افراد را برای استفاده از این روش ترغیب کند.
✨ با خدمات لیزر موهای زائد کلینیک صبا پلاس، از اتلاف وقت و هزینههای زیاد خلاص شوید! 💰✨
💎 ما با رعایت بالاترین استانداردهای کیفیت، لیزر موهای زائد را با کمترین هزینه ارائه میدهیم و شما را به نتایج مطلوب میرسانیم.
🏆 مراجعه به کلینیک صبا پلاس، تجربهای راحت و بیدردسر برای زیبایی و راحتی شماست. همین حالا برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی تماس بگیرید: 52492000-021 📞
لیزر موهای زائد چیست؟
لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که با استفاده از پرتوهای متمرکز نور معروف به لیزر، موهای زائد بدن را از بین میبرد. در طول درمان، لیزر رنگدانه (ملانین) در فولیکولهای مو را هدف قرار میدهد، آنها را گرم میکند و به توانایی آنها برای رشد مجدد مو آسیب میرساند.
این روش به طور موثر رشد مو را کاهش میدهد و معمولاً روی پاها، زیر بغل، خطوط بیکینی، صورت و پشت استفاده میشود. معمولاً برای نتایج بهینه به جلسات متعدد نیاز است، زیرا رشد مو در چرخهها اتفاق میافتد و لیزر در مرحله رشد فعال بیشترین تأثیر را دارد.
برای درک بهتر عملکرد دستگاه لیزر بد نیست بدانید که مو در چرخههایی رشد میکند که شامل سه مرحله آناژن، کاتاژن و تلوژن است. فاز آناژن مرحله رشد فعال است که در آن فولیکول مو در حال تولید موهای جدید است. در طی این مرحله، فولیکول مو حاوی مقدار زیادی ملانین است؛ رنگدانهای که به موها رنگ میدهد.
از آنجایی که لیزر موهای زائد دارای ملانین را هدف قرار میدهد، زمانی که فولیکولهای مو در فاز آناژن هستند، مؤثرتر است. ملانین موجود در مو، پرتوهای متمرکز نور لیزر را جذب میکند، فولیکول را گرم میکند و به فولیکول آسیب میرساند و از رشد مو در آینده جلوگیری میکند.
با این حال، همه فولیکولهای مو به طور همزمان در فاز آناژن نیستند، بنابراین چندین جلسه برای هدف قرار دادن مو در مراحل مختلف رشد لازم است. لیزر موهای زائد میتواند به طور موثری در طی جلسات متعدد، رشد مو را در طول زمان هدف قرار داده و کاهش دهد.
پس از اولین جلسه درمان 10 تا 25 درصد موهای زائد از بین خواهد رفت. اکثر افراد به 2-6 لیزر درمانی نیاز دارند.
آیا لیزر عوارض بسیاری دارد؟
تاثیر لیزر بر انواع پوست
همانطور که اشاره شد لیزر موهای زائد یک روش محبوب برای کاهش یا حذف موهای زائد است. اما در حالی که میتواند برای انواع پوست موثر باشد، انواع خاصی از پوست بهره بهتری از این روش درمانی میگیرند. بنابراین اثربخشی و ایمنی این روش میتواند به عواملی مانند رنگ پوست و رنگ مو بستگی داشته باشد. در ادامه برخی از انواع پوست که معمولاً کاندیدهای خوبی برای لیزر موهای زائد در نظر گرفته میشوند، آورده شده است:
- رنگ پوست روشن تا متوسط: لیزر موهای زائد بر روی افرادی با رنگ پوست روشن تا متوسط بهترین کارایی را دارد. تضاد بین موهای تیرهتر و پوست روشنتر به لیزر اجازه میدهد تا فولیکولهای مو را با دقت بیشتری هدف قرار دهد و خطر آسیب رساندن به پوست اطراف را به حداقل برساند.
- موهای تیره و ضخیم: لیزر موهای زائد روی موهای تیره و ضخیم موثرتر است، زیرا این نوع موها حاوی ملانین بیشتری است(رنگدانهای که انرژی لیزر را جذب میکند) و لیزر به ملانین موجود در فولیکولهای مو جذب میشود و نتایج بهتری را به همراه دارد.
- رنگ پوست تیره: با پیشرفت فناوری لیزر، افرادی که رنگ پوست تیرهتر دارند، میتوانند به طور ایمن و موثر لیزر موهای زائد را انجام دهند. با این حال، انتخاب یک سیستم لیزری که به طور خاص برای پوستهای تیره طراحی شده است، برای به حداقل رساندن خطر تغییر رنگ یا سوختگی بسیار مهم است.
- تضاد بین رنگ مو و رنگ پوست: هر چه تضاد بین رنگ مو و رنگ پوست بیشتر باشد، لیزر موهای زائد موثرتر است. به عنوان مثال، افرادی با پوست روشن و موهای تیره یا پوست تیره و موهای روشن نتایج بهتری کسب میکنند.
توجه به این نکته مهم است که پیشرفتها در فناوری لیزر، این روش را برای تمام افراد کارآمد کرده است و بسیاری از افراد با انواع پوست و مو میتوانند به نتایج موفقیتآمیزی دست یابند. با این حال، لیزر موهای زائد ممکن است برای کسانی که موهای بسیار روشنی دارند، مانند بلوند، قرمز یا خاکستری، موثر نباشد، زیرا ملانین کمتری برای هدف لیزر در این نوع موها وجود دارد.
برای تعیین مناسبترین گزینههای درمانی و تنظیمات لیزر موهای زائد، بهتر است با یک متخصص زیبایی متخصص در لیزر موهای زائد مشورت کنید. آنها میتوانند ویژگیهای خاص پوست و موی شما را ارزیابی کنند و توصیههای شخصی به شما ارائه دهند.
نتایج لیزر موهای زائد به عواملی مانند ضخامت و تراکم مو بستگی است.
تاثیر لیزر بر انواع مو
لیزر موهای زائد میتواند برای انواع مختلف مو موثر باشد، اما ویژگیهای خاص نتایج بهتری را به همراه دارند. در ادامه برخی از ملاحظات بر اساس نوع مو آورده شده است:
موی روشن
لیزر موهای زائد ممکن است برای موهای روشن مانند بلوند، قرمز یا خاکستری موثر نباشد. موهای روشن حاوی ملانین کمتری هستند، در نتیجه درمان موثر موهای رنگ روشن برای لیزر میتواند چالش برانگیزتر باشد.
موی متوسط
لیزر موهای زائد میتواند برای موهای با رنگ متوسط موثر باشد. موهای متوسط معمولاً حاوی مقدار متوسطی ملانین هستند که به لیزر اجازه میدهد فولیکولهای مو را به طور مؤثرتری هدف قرار دهد.
موی تیره
موهای تیره به خوبی به لیزر موهای زائد پاسخ میدهند. موهای تیره حاوی سطوح بالاتری از ملانین هستند که آن را به یک هدف ایده آل برای انرژی لیزر تبدیل میکند. همانطور که اشاره شد هر چه تضاد بین موهای تیره و پوست اطراف بیشتر باشد، لیزر درمانی موثرتر است.
توجه به این نکته مهم است که نتایج فردی میتواند متفاوت باشد و پیشرفتها در فناوری لیزر به بهبود اثربخشی حذف موهای زائد برای انواع مختلف مو ادامه میدهد. برای تعیین مناسب بودن لیزر موهای زائد برای ویژگیهای خاص موها، مشاوره با یک متخصص زیبایی متخصص واجد شرایط توصیه میشود.
لیزر موهای زائد بدن چگونه انجام می شود؟
لیزر، روشی است که در آن از یک پرتو متمرکز نور برای از بین بردن موهای زائد در نواحی مختلف بدن استفاده میشود. در این روش، پرتوهای لیزر با طول موج و انرژی مناسب به سطح پوست تابیده میشوند و با ایجاد گرما همراه هستند. انتشار این پرتورها به گونهای است که ملانین (رنگدانه) مو را هدف قرار میدهند و با سوزاندن آنها توسط گرمایی که تولید میکنند، موهای زائد را از بین میبرند.
این روش، 80 تا 95 درصد موهای زائد را از بین میبرد و از رشد آنها در آینده جلوگیری میکند. بنابراین یک روش نسبتا دائمی در مقایسه با روشهای خانگی است.
لیزر موهای زائد چگونه کار می کند؟
لیزر موهای زائد با تابش نور لیزر بسیار متمرکز بر روی ناحیه آسیب دیده عمل میکند. رنگدانه ملانین موجود در فولیکول مو این نور را جذب میکند و نور به طور موثر ریشه را از بین میبرد و دیگر مویی نمیتواند از آن ریشه رشد کند. نکته مهم در مورد این نوع درمان هدفمند این است که به هیچ یک از سلولهای اطراف آسیب نمیرساند و همین ویژگی باعث شده به انتخابی ایدهآل برای حذف موهای زائد تبدیل شود.
چگونه برای لیزر موهای زائد آماده شویم؟
قبل از انجام لیزر موهای زائد را اصلاح کنید
بر خلاف آماده سازی برای اپیلاسیون، لیزر موهای زائد در صورتی بهترین تاثیر را دارد که 24 تا 72 ساعت قبل از مراجعه برای انجام آن موهای زائد را اصلاح کرده باشید. توجه داشته باشید اگر مو بلند باشد باعث ایجاد بوی نامطبوع به دلیل سوختن مو و سوزش مو در طول درمان میشود و همچنین باعث ناراحتی نیز خواهد شد. باید خاطر نشان کرد که بهترین ابزار برای حذف موها قبل از لیزر تیغ است. وسایلی مثل ماشین اصلاح یا موچین به دلیل از بین بردن فولیکولهای مو اثر بخشی لیزر را کاهش میدهند.
از موارد آرایش در ناحیه درمان استفاده نکنید
توصیه برای نبود آرایش به طور معمول فقط برای حذف موهای زائد صورت با لیزر مطرح است، اما هر ناحیهای که با لیزر موهای زائد درمان میشود نیز باید فاقد لوسیون، برنزه کننده، دئودورانت یا هر چیز دیگری روی سطح پوست باشد. قبل از قرار ملاقات لیزر موهای زائد، ناحیه مورد نظر را تمیز کنید تا مطمئن شوید که پوست تمیز و آماده برای درمان است. اگر فراموش کردید که ناحیه مورد نظر را از قبل تمیز کنید، قبل از شروع درمان از متخصص درمان خود بخواهید که با یک دستمال مرطوب پاک کننده نواحی را پاک کند.
دور از آفتاب باشید
قبل و بعد از لیزر موهای زائد ناحیه درمان را دور از تابش نور خورشید نگه دارید. با محافظت از پوست در برابر نور خورشید به مدت 3 تا 4 هفته قبل از درمان، حساسیت پوست خود را به انرژی نور کاهش داده و خطر هیپرپیگمانتاسیون، سوختگی یا حتی اسکار را کاهش میدهید. اگر درست قبل از درمان زیر نور خورشید بودهاید، لیزر موهای زائد دردناک خواهد شد.
پس از درمان نیز، به مدت 2 هفته در معرض نور خورشید قرار نگیرید تا به بهبودی پوست کمک کنید و هرگونه هیپرپیگمانتاسیون احتمالی ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش را کاهش دهید. گفتنی است که حتی اگر هوا ابری است، از کلاه و ضد آفتاب استفاده کنید.
از ایجاد گرما خودداری کنید
گرمای حاصل از لیزر موهای زائد تقریباً 24 ساعت در پوست باقی می ماند. قرار گرفتن در معرض گرما در این دوره ممکن است بر نتایج لیزر موهای زائد تأثیر بگذارد و ناراحت کننده باشد. هنگامی که گرمای اضافی به بدن وارد میشود، میتواند رشد باکتریها را نیز تشدید کند که منجر به تحریک پوست میشود. بنابراین از ورزش کردن، گرفتن دوش آب گرم یا حمام کردن یا مراجعه به سونا حداقل تا 24 ساعت پس از درمان خودداری کنید.
روال مراقبت از پوست خود را تغییر دهید
حدود 2 روز قبل از لیزر موهای زائد و 2 روز بعد از آن، از اسکراب، اسید گلیکولیک و کرم رتینول خودداری کنید، چراکه استفاده از مواد به تحریک پوست کمک میکند. همچنین ممکن است پس از درمان نیاز به استفاده از مرطوب کننده بیشتر از حد معمول داشته باشید، زیرا ممکن است پس از لیزر موهای زائد پوست خشک شود. مطمئن شوید که از محصولات مراقبت از پوست بدون عطر استفاده می کنید تا از هر گونه تحریکی جلوگیری شود.
مراقبت های پس از لیزر موهای زائد
- قرمزی و تورم خفیف فولیکولهای مو ممکن است رخ دهد (واکنش هیستامین). این عارضه طبیعی است و باید با گذشت زمان کاهش یابد. در این زمان از خاراندن پوست خودداری کنید.
- تا 7 روز پس از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و سایر منابع اشعه ماوراء بنفش خودداری کنید. قرار گرفتن در معرض نور خورشید حداکثر 30 دقیقه ممکن است از روزهای 7 تا 14 پس از درمان با استفاده روزانه از ضد آفتاب اکسید روی (SPF 30+) بلامانع باشد. 14 روز پس از درمان از برنزه کردن خودداری کنید.
- از ضد آفتاب اکسید روی (SPF 30+) استفاده کنید.
- برای کاهش احتباس گرما، از پوشیدن لباسهای تنگ و چکمهها خودداری کنید، چراکه بدن برای جلوگیری از عوارض پوستی به جریان هوا نیاز دارد.
- از فعالیتهایی که باعث افزایش دمای بدن میشود تا حداقل 2 ساعت پس از درمان خودداری کنید.
- اگر قرمزی، تورم یا خارش ادامه یافت، در صورت مشورت با پزشک میتوان از کرم کورتیزون بدون نسخه و یا آنتیهیسمین خوراکی علاوه بر پارچههای خنک و ژل ترمیمکننده استفاده کرد. به خاطر داشته باشید که یخ را مستقیماً روی نواحی تحت درمان قرار ندهید.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
معمولا خطرات لیزر بدن بسیار نادر است، اما از آنجایی که در تعداد جلسات متعدد انجام میشود، ممکن است فرد در این بازه زمانی با عوارضی روبرو شود، که در این شرایط بهتر است پزشک خود را از وضعیت به وجود آمده مطلع کند. همچنین افرادی که دارای سابقه بیماریهای خاص هستند، در صورت بدتر شدن بیماری یا بروز عوارض غیر منتظره بهتر است به پزشک مراجعه کنند.
در رابطه با قرمزی، تورم، درد و کبودی پوست پس از انجام لیزر باید اشاره کنیم که این عوارض زودگذر هستند و پس از چند روز با رعایت اصول توصیه شده توسط پزشک و استفاده از کمپرس سرد برطرف میشوند. اما در صورت طولانی شدن این موارد حتما به پزشک مراجعه شود.
برداشتن موهای زائد با لیزر با چه دستگاه هایی انجام می شود؟
همانطور که گفته شد، سازوکار لیزر متمرکز شدن روی رنگدانه مو است. از آن جایی که در هر پوست مقدار رنگدانهها متفاوت است؛ بنابراین برخی از آنها تیرهتر و برخی دیگر روشنتر به نظر میرسند. همین امر سبب شده است که دستگاههای لیزر مختلف با طول موجهای متفاوت ساخته و به بازار عرضه شوند.
هرچه رنگ پوست روشنتر باشد؛ رنگدانه مو، بهتر توسط دستگاه تشخیص داده میشود که برای این طیف پوستی دستگاههای زیادی وجود دارد. اما در مورد پوستهای تیره باید بگوییم که این نوع پوستها ملانین بالایی دارند که در این شرایط، تشخیص رنگدانه مو از رنگدانه پوست برای دستگاه کمی دشوار میشود و ممکن است سوختگی ایجاد کند. البته ناگفته نماند امروزه دستگاههایی ساخته شدهاند که بتوانند پوستهای تیره را با عوارض کمتری لیزر کنند.
بهترین دستگاه های لیزر مو
از میان بهترین دستگاههای لیزر بدن موجود در بازار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دستگاه IPL
- دارای طول موج 200 تا 500 نانومتر
- قابل تنظیم با شدت و حالات مختلف
- مناسب پوستهای روشن تا متوسط
- قابل استفاده جهت حذف موهای زائد تیره
- بدون درد
دستگاه الکساندرایت
- طول موج 755 نانومتر
- سریعترین دستگاه به دلیل تکرارهای سریع و سایز نقاط بزرگ
- نفوذ بهتر به مو
- قابل استفاده بر روی انواع رنگ پوست از سفید تا سبزه
- روی پوستهای خیلی تیره جواب نمیدهد.
- قابل استفاده برای موهای نازک تا ضخیم با رنگ تیره
- کمی دردناک
دستگاه لیزر روبی
- دارای طول موج 694 نانومتر
- دارای سیستم خنک کننده یکپارچه برای جلوگیری از سوختن پوست
- برای موهای نازک عالی است
- درد کمتر در مقایسه با سایر لیزرها
- نتایج ماندگارتر
- مناسب پوستهای روشن
- نیاز به تعداد جلسات بیشتر
دستگاه لیزر nd:Yag
- طول موج 532 تا 1064 نانومتر
- مناسب برای پوستهای متوسط تا تیره
- برای پوستهای روشن چندان موثر نیست
- جذب ضعیف به ملانین، نیازمند جلسات بیشتر
- سرعت تکرار سریع
- عملکرد عالی روی موهای ضخیم
دستگاه لیزر دایود
- طول موج 810 نانومتر
- شدت نور قابل تنظیم
- مناسب برای موهای تیره و زبر، پوست روشن، متوسط و تیره
- بدون آسیب به پوست
- ممکن است باعث تغییر رنگ پوست و کهیر شود
- مناسب برای مردان با موهای ضخیم، زبر و تیره
دستگاه لیزر سایناشور
تکنولوژی لیزرهای Alex + ND-yag
- مناسب پوست های برنزه و روشن
- رفع موهای ضخیم و نازک
- دارای کولینگ قوی و بدون درد
- اثربخشی بالا و تعداد جلسات کم
انجام لیزر موهای زائد به چه افرادی توصیه نمی شود؟
اغلب افراد برای انجام لیزر گزینه مناسبی هستند، اما در شرایطی استفاده از این روش درمانی توصیه نمیشود که عبارتند از:
- در دوران بارداری: لیزر موهای زائد برای افرادی که باردار هستند توصیه نمیشود، چراکه که هیچ مطالعه علمی انجام نشده است که بیخطر بودن آن را ثابت کند. قبل از انجام درمان باید صبر کنید تا بعد از زایمان هورمونهای شما به حالت عادی بازگردد.
- در صورت حساسیت به نور: انجام لیزر برای افرادی که به نور حساسیت دارند توصیه نمیشود. بنابراین مهم است که با متخصص پوست خود در مورد لیزر مشورت کنید.
- در صورت وجود اسکار کلوئید: افرادی که اسکارهای کلوئیدی دارند، یا اگر مشکلاتی در ترمیم پوست دارند، مانند اسکار هیپرتروفیک، باید از انجام لیزر اجتناب کنند، مگر اینکه پزشک مانعی برای انجام آن در نظر نگرفته باشد.
مزایا و معایب از بین بردن موهای زائد با لیزر
از وکس و اپیلاسیون گرفته تا موچین و بند انداختن، رفع موهای زائد بسیار دردناک است، به همین دلیل است که بسیاری از افراد ترجیح میدهند از لیزر موهای زائد استفاده کنند. این روش هم مانند هر روش دیگری مزایا و معایب خود را دارد که در ادامه به آنها پرداختهایم:
مزایای لیزر موهای زائد
- نتایج طولانی مدت
- مقرون به صرفه
- نرم و صاف شدن پوست
- بدون آسیب به پوست
- قابل استفاده برای هر ناحیه از بدن
- نتایج عالی
- فوری و بدون درد
معایب لیزر موهای زائد
- حدود 6 تا 8 جلسه برای دستیابی به نتایج مطلوب نیاز است.
- در مقایسه با سایر روشهای حذف موهای زائد گرانتر است.
- به صورت خانگی انجام نمیشود و حتما باید در مطب و توسط پزشک انجام شود.
- خطر سوختگی و تغییر رنگ پوست
- در افراد با پوست تیره تاثیر کمتری دارد.
آیا انجام لیزر عوارض دارد؟
بهترین راه برای به حداقل رساندن خطر عوارض جانبی، اجتناب از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش به مدت 7 روز قبل و بعد از درمان است.
- حداقل 2 هفته قبل از درمان از آفتاب گرفتن و برنزه شدن خودداری کنید.
- 7 روز قبل از درمان از محصولات برنزه کننده استفاده نکنید.
- برای جلوگیری از عوارض تاریخچه پزشکی خود را به پزشک ارائه دهید.
عوارض نادر عبارتند از:
- هایپرپیگمانتاسیون (تیره شدن پوست)
- هیپوپیگمانتاسیون (از بین رفتن رنگدانه پوست)
- سوختگی یا تاول خفیف تا متوسط
- تغییر رنگ دائمی پوست
- قرمزی پوست
- ادم فولیکولی
- تورم و خارش در ناحیه تحت درمان
- کهیر، بثورات پوستی و کبودی
از لیزر برای موهای زائد کدام قسمت بدن استفاده کنیم؟
همانطور که در مزایای لیزر بدن گفته شد، از لیزر میتوان برای همه نواحی بدن استفاده کرد و از شر موهای زائد آن ناحیه خلاص شد. معمولا این روش برای نواحی همچون پاها، دستها، پشت و کمر، گردن، صورت، زیر بغل، ناحیه تناسلی، باسن، شکم و قفسه سینه مناسب است.
کدام نواحی بدن را نباید لیزر کرد؟
از نظر پزشکی، لیزر بدن برای همه نواحی قابل انجام است؛ اما در نواحی که دارای موهای نازک، بور، خاکستری و قرمز مادرزادی هستند نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. به طور کلی لیزر موهایی که دارای رنگ روشن هستند، ممکن است نتیجه عکس بدهد.
آیا لیزر برای نواحی حساس بانوان مضر است؟
اجازه دهید این سوال را با نحوه عملکرد لیزر پاسخ دهیم. در روش حذف موهای زائد به وسیله لیزر، پرتوهای نور به سطح پوست تابیده میشوند و موجب آسیب به فولیکول مو و از بین رفتن موها میشوند. عمق نفوذ این پرتوها حدود 3 میلی متر است. این مقدار نفوذ تنها تا لایه درم پوست جایی که ریشه مو در آن قرار دارد میرسد، و بنابراین هیچ آسیبی به بافت پوست و اندامهای زیرین وارد نمیکند. با این تفاسیر، انجام لیزر موهای زائد واژن و زیر بغل خطرناک نیست.
آیا می توان لیزر موهای زائد را روی نواحی تاتو انجام داد؟
خیر، لیزر موهای زائد با فاصله 3 سانتیمتر از نواحی خالکوبی و تاتو شده انجام میشود.
لیزر فول بادی شامل چه مواردی می شود؟
لیزر موهای زائد فول بادی شامل تمام قسمتهای بدن به جز سر، ابروها و اطراف چشم میشود.
آیا می توان موهای بور و کرکی را لیزر کرد؟
متاسفانه موهای بور، خاکستری، سفید و برخی از انواع موهای قرمز را نمیتوان لیزر کرد؛ زیرا هیچ رنگدانهای تولید نمیکنند و ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
آیا مصرف مکمل های مو بر نتایج لیزر تاثیرگذار هستند؟
بله، مکملهای مو بر پیشرفت درمان تأثیرگذار هستند؛ زیرا موجب تحریک رشد مو میشوند. توصیه میکنیم در طول دوره درمان از مکملهای مو استفاده نکنید.
آیا لیزر موهای زائد را می توان در دوران بارداری انجام داد؟
خیر، از آن جایی که هیچ تحقیقاتی در این زمینه وجود ندارد و خطرات احتمالی روی جنین بررسی نشده است؛ بنابراین انجام لیزر در این دوران توصیه نمیشود.
خدمات لیزر موهای زائد با کمترین هزینه در کلینیک صبا پلاس
اگر به دنبال روشی موثر و اقتصادی برای خلاص شدن از شر موهای زائد هستید، خوب است بدانید کلینیک صبا پلاس با بهکارگیری دستگاههای پیشرفته لیزر و کادر پزشکی مجرب، بهترین خدمات را با کمترین هزینه ارائه میدهد. تجربهای راحت و بدون درد را در محیطی امن و بهداشتی برای شما فراهم کردهایم. به ما اعتماد کنید و امکان دریافت مشاوره رایگان را از دست ندهید! هماکنون وقت آن است که پوستی صاف و لطیف داشته باشید.
منابع: